Actualizează-ți setările pentru cookie-uri pentru a folosi această opțiune.
Dă clic pe butonul 'Toate sunt permise' sau doar activează 'Cookie-uri de publicitate'
Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles

O rezervație marină de mărimea Mexicului!

adresată Președintelui SUA, Barack Obama:

În calitate de cetățeni îngrijorați de soarta oceanelor noastre, vă cerem să extindeți suprafața arealului Pacific Remote Islands Monument și să îl protejați împotriva activităților de extracție, până la limita maximă a jurisdicției SUA, de 200 de mile marine. Prin crearea celui mai mare sanctuar marin din lume, veți reuși să protejați una dintre czonele cu cea mai bogată viață acvatică din lume și să salvați oceanele pentru generațiile viitoare.

Introdu adresa ta de e-mail:
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

O rezervație marină de mărimea Mexicului!
Copyright: Reinhard Dirscherl -- www.ocean-photo.com

Chiar acum, guvernul SUA derulează consultări publice privind crearea celei mai mari rezervații marine din lume, în Oceanul Pacific. Dar lobbyiștii marilor companii de pescuit fac presiuni enorme asupra președintelui Obama, pentru ca acest plan să se ducă pe apa Sâmbetei. .

Nu putem scăpa această ocazie și privi neputincioși cum specii prețioase de balene, broaște țestoase și pești dispar pentru totdeauna. Oamenii de știință spun că prin protejarea unor suprafețe întinse, avem cele mai mari șanse să ne salvăm oceanele, pentru că viața acvatică nu mai e tulburată, iar vegetația și fauna marină se pot reface. În urmă cu patru ani, am jucat un rol cheie în eforturile de a convinge guvernul britanic să creeze un sanctuar marin gigantic în Oceanul Indian, iar ministerul de Externe britanic a menționat campania noastră în declarația sa de presă. Iar acum, dacă ne vom uni din nou forțele, putem crea o rezervație de mărimea Mexicului!

Dacă îi vom dovedi lui Obama că cetățenii întregii lumi susțin această inițiativă, îl vom încuraja să reziste în fața opoziției și să contribuie la protejarea oceanelor pentru generațiile viitoare. Semnează petiția de mai jos și trimite vestea mai departe. Haideți să strângem un milion de semnături înainte de încheierea rundei de consultări publice, adică în următoarele 72 de ore!

Spune-le şi prietenilor tăi