Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
G7, G20: Avem nevoie de un vaccin al oamenilor acum
G7, G20:
Avem nevoie de un vaccin al oamenilor acum
Alătură-te laureaților Nobel, persoanelor publice și cetățenilor din toate colțurile pământului și solicită un vaccin al oamenilor, accesibil tuturor, peste tot în lume:

Către toate guvernele, companiile farmaceutice și toți membrii Organizației Mondiale a Comerțului:

În calitate de cetățeni ai lumii, solicităm să asigurați, în regim de urgență, accesul la vaccinuri, echipamente și tratamente Covid-19 pentru toată lumea. Patentele trebuie ridicate, tehnologia distribuită liber și în mod transparent, iar profiturile nu ar trebui permise în perioada pandemiei. Guvernele, oamenii de știință și companiile farmaceutice trebuie să coopereze și să-și combine resursele pentru a se asigura că nimeni nu e lăsat în urmă. Pandemia nu se va termina decât dacă va fi eliminată din toate colțurile lumii.

Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

Decizie istorică DE ULTIMĂ ORĂ (6 mai 2021): SUA tocmai au anunțat că sprijină apelul de suspendare temporară a patentelor pentru vaccinurile Covid-19! Acum este momentul să creștem presiunea asupra celorlalte state din G7 ca să hotărască accesibilitatea tehnologiei și să participe echitabil la distribuirea unui vaccin pentru oameni peste tot în lume. Participă și tu și trimite campania tuturor!

Dr. Muhammad Yunus
Laureat Nobel
Annie Lennox
Cântăreață
Dia Mirza
Model, actriță

Sharon Stone

George Clooney

Yemi Alade
Cântăreață

Forest Whitaker

Lily Cole
Model, actriță

Peter Gabriel
Muzician

Mai multe despre aceasta campanie:

Vaccinurile Covid pot salva milioane de vieți, însă vin cu un preț.

Vaccinurile sunt deținute de giganții Big Pharma, care nu pot produce suficient de repede suficiente doze pentru toată lumea. Cele mai bogate țări din lume au cumpărat deja cele mai multe dintre dozele disponibile, lăsând țările sărace să înfrunte deficite masive.

Dar nu trebuie să fie așa. Chiar acum guvernele discută despre un plan de suspendare a patentelor pentru vaccinurile Covid-19, permițând astfel creșterea masivă a producției.

Hai să facem acest lucru posibil. Adaugă-ți numele acestui apel urgent și fii alături de laureatul Nobel Dr. Muhammad Yunus, George Clooney, Annie Lennox, Forest Whitaker, Sharon Stone ... și de alți 1 milion de oameni din întreaga lume, pentru a solicita vaccinuri pentru toți

Patentele trebuie ridicate, iar acest lucru s-a întâmplat și în trecut. În 2001, după ani de presiune publică, țările lumii au căzut de acord să elimine patentele pentru tratamentele HIV/SIDA, permițând astfel dezvoltarea de versiuni generice la costuri accesibile și salvând milioane de vieți. Trebuie aplicată din nou aceeași rețetă.

India și Africa de Sud, susținute de multe alte națiuni în curs de dezvoltare, au depus la masa tratativelor cu Organizația Mondială a Comerțului un plan de urgență pentru suspendarea temporară, până la finalul pandemiei, a patentelor pentru vaccinurile și tratamentele Covid.

Guvernele se vor întâlni din nou în curând, așadar hai să creăm un val masiv de susținere publică pentru această propunere urgentă și hai să facem tratamentele Covid accesibile tuturor!

Publicat pe

Spune-le şi prietenilor tăi