Actualizează-ți setările pentru cookie-uri pentru a folosi această opțiune.
Dă clic pe butonul 'Toate sunt permise' sau doar activează 'Cookie-uri de publicitate'
Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles

Viitorul planetei se decide în 24 de ore la Rio

adresată Preşedintei Dilma Rousseff:

În calitate de cetăţeni ai acestei planete, vă cerem să transformaţi Summitul de la Rio dintr-un eşec de proporţii într-o victorie pentru viitorul nostru al tuturor, redeschizând negocierile pentru oprirea subvenţiilor oferite combustibililor fosili. Acordul asupra căruia s-a convenit până acum nu curprinde nici angajamente clare şi nici termene sau mecanisme coercitive, ci doar o "invitaţie" adresată ţărilor de a pune capăt acestor plăţi nocive. Aceste măsuri sunt prea slabe pentru a putea opri cele aproape o mie de miliarde de dolari pe care guvernele le fac cadou marilor poluanţi ai planetei în fiecare an. Vă somăm să salvaţi reputaţia Summitului de la Rio şi întreaga noastră planetă luând chiar acum decizia fermă de a opri subvenţionarea combustibililor fosili.

Introdu adresa ta de e-mail:
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

Viitorul planetei se decide în 24 de ore la Rio

Peste un milion de oameni au cerut liderilor lumii să oprească subvenţiile oferite combustibililor fosili în cadrul Summitului de la Rio. Un plan la mintea cocoşului care ar putea redirecţiona o mie de miliarde de dolari - bani plătiţi anual de guvernele noastre pentru a sprijini marii poluanţi ai lumii - în energie regenerabilă. Uniunea Europeană, SUA şi majoritatea ţărilor G20 sunt în favoarea acestui plan - dar până acum toate negocierile pe această temă au eşuat! Summitul se va încheia în 24 de ore. Haideţi să profităm de această ultimă şansă de a transforma Summitul de la Rio dintr-un eşec într-o victorie pentru viitorul planetei!

Preşedinta Braziliei, Dilma Rousseff, are, în calitate de gazdă, dreptul de a redeschide discuţiile şi de a cere stabilirea unor termene precise pentru stoparea acestor subvenţii nocive, dar a ales până acum să se ascundă în spatele unui limbaj de lemn şi al unui cârd de birocraţi. Depinde de noi să o convingem să îşi asume responsabilitatea pe care o are faţă de întreaga planetă!

Dilma Rouseff mai are doar 24 de ore la dispoziţie pentru a îşi lua în serios rolul de salvatoare a plantei. Semnează acum petiţia urgentă şi trimite-o mai departe - după ce se vor strânge 500.000 de semnături, Avaaz îi va înmâna petiţia preşedintei, concomitent cu lansarea unei campanii dure în ziarul Finacial Times.
Publicat pe

Spune-le şi prietenilor tăi