Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles

Salvează Arctica - Stop pentru Shell!

Introdu adresa ta de e-mail:
Scrie mai jos mesajul tău personal, folosind indicațiile din stânga.
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Comentarii recente

Afișează comentarii recente ...
Încarcă mai multe comentarii...
Salvează Arctica - Stop pentru Shell!

Poți folosi indicațiile prezentate mai jos pentru a îi trimite un mesaj prin intermediul formularului din dreapta - scrisoarea ta va ajunge direct la Lisa Jackson. Nu uita să folosești un ton politicos.

• Shell a încălcat termenii autorizației de poluare în Arctica pentru că nu a îndeplinit condițiile referitoare la calitatea aerului specificate pentru petrolierele sale.
  • Această încălcare ar trebui să aibă ca efect imediat revocarea permisiunii oferite companiei Shell de a fora în Arctica.
  • În calitate de cetățean procupat de dispariția zonei Arctice și de amenințarea încălzirii globale vă solicit să revocați în întregime autorizația de forare a companiei Shell.
  • Arctica este una dintre ultimele zone virgine ale lumii, o parte esențială a patrimoniului global care trebuie conservat pentru generațiile viitoare, și nu deschis exploatărilor marilor companii petroliere care urmăresc astfel să își crească profiturile distrugându-ne în continuare planeta.
  • Lumea întreagă așteaptă ca Statele Unite să oprească asaltul asupra petrolului Arcticii. Dacă revocați autorizația companiei Shell, acest lucru va trimite un mesaj clar referitor la seriozitatea cu care Statele Unite tratează protejarea și viitorul planetei. Dacă nu veți revoca această autorizație de exploatare petrolieră, veți arăta că Statele Unite pun profiturile marilor companii poluante mai presus de oameni și de soarta planetei.
Cea mai mare companie din lume va începe în câteva zile să foreze după petrol în Arctica, patria balenelor și a urșilor polari. Agenția pentru Protecția Mediului din SUA poate să oprească aceste planuri, dar depinde de noi să îi cerem să ia atitudine și să salveze Arctica acum!

Șefa Agenției pentru Protecția Mediului, Lisa Jackson, poate retrage autorizaţia de exploatare a companiei Shell , pentru că navele acesteia nu îndeplinesc condițiile de protecție a mediului, încălcând astfel termenii autorizației. Activiștii pentru protecția mediului trag semnale de alarmă, dar dacă nu provocăm un scandal global uriaș, compania Shell își va folosi influența și Arctica va deveni o zonă deschisă pentru afacerile cu petrol.

Lisa Jackson a ținut piept industriei energetice și cu alte ocazii, dar Shell este un Goliat care nu se va da bătut prea ușor. Nu mai avem mult timp la dispoziție, haideți să facem din această decizie o linie de demarcație care protejează această minunată zonă sălbatică împotriva tentativelor de a o transforma într-un câmp petrolier.
Publicat pe

Spune-le şi prietenilor tăi