Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Europa: Salvați albinele

Către statele membre ale UE, toți liderii mondiali și miniștrii agriculturii:

Introdu adresa ta de e-mail:
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

Către statele membre ale UE, toți liderii mondiali și miniștrii agriculturii:
"Facem apel la dumneavoastră să interziceți imediat folosirea pesticidelor neonicotinoide. Dispariția catastrofală a coloniilor de albine ar putea să ne pună întreg lanțul trofic în pericol. Dacă acționați urgent și cu precauție acum, am putea salva albinele de la extincție."
Mai multe informații:

Chiar în acest moment, peste tot în lume, mor miliarde de albine. Dar în ore, UE ar putea INTERZICE TOTAL pesticidele toxice care omoară albine!

Oamenii de știință de top și sindicatele agricultorilor fac apel pentru această interdicție, publicul european o susține într-o măsură covârșitoare, iar Franța, Marea Britanie, Germania și alte 9 țări sunt pentru. Dar e nevoie ca încă patru țări să fie de partea noastră pentru a câștiga la sesiunea de vot care are loc vineri. Dacă UE face această mișcare – putem convinge lumea întreagă să-i urmeze exemplul.

Rezultatul se va decide pe ultima sută de metri și fiecare semnătură contează – semnează acum cu un singur click și distribuie peste tot, chiar astăzi.

Publicat pe

Spune-le şi prietenilor tăi