Actualizează-ți setările pentru cookie-uri pentru a folosi această opțiune.
Dă clic pe butonul 'Toate sunt permise' sau doar activează 'Cookie-uri de publicitate'
Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles

Înainte ca albinele să dispară

adresată Grupului de lucru pentru protejarea polenizatorilor:

Cerem interzicerea imediată a pesticidelor neonicotinoide, până la apariția unor noi studii științifice independente care să arate că folosirea lor nu e nocivă. Declinul catastrofal al populațiilor de albine poate pune în pericol întregul nostru lanț alimentar. Dacă veți lua acum măsurile necesare, mai putem încă salva albinele de la dispariție.

Introdu adresa ta de e-mail:
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

Înainte ca albinele să dispară

Peste tot în lume, miliarde de albine mor, iar întregul nostru lanț alimentar e în pericol. Albinele nu produc doar miere: ele sunt o mare forță de muncă invizibilă, care polenizează 75% dintre plantele pe care le cultivăm. Iar peste câteva zile, Statele Unite ar putea face un pas important către interzicerea pesticidelor care le ucid.

Știm că putem obține o interdicție. În urma campaniei noastre de proporții de anul trecut, UE a interzis o serie de substanțe toxice pe care mai mulți oameni de știință le consideră vinovate pentru dispariția albinelor. Marii producători de pesticide fac un lobby intens pentru a opri inițiativele autorităților americane, dar surse din interior ne asigură că o presiune puternică din partea societății civile poate înclina balanța în favoarea unei interdicții. Deci haideți să creștem presiunea! Dacă Statele Unite vor lua măsuri, se va crea un efect de domino care poate convinge și alte țări să acționeze.

Nu avem timp de pierdut.
Grupul de lucru pentru protejarea polenizatorilor de la Casa Albă își va prezenta peste câteva zile propunerile. Nu e vorba doar despre salvarea albinelor ci și despre supraviețuirea noastră. Semnați acum petiția urgentă. Haideți să lansăm un apel global asurzitor pentru a convinge SUA să interzică pesticidele care ne ucid albinele, înainte ca acestea să dispară pentru totdeauna!

Spune-le şi prietenilor tăi