Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles

Oprește atacul peștelui mutant!

Adresată Comisarului Agenției Americane pentru Alimente și Medicamente, Margaret A. Hamburg:

În calitate de consumatori globali, vă cerem să nu aprobați somonul modificat genetic creat de AquaBounty pentru consum uman. Peștii obținuți în laborator reprezintă un pericol real pentru speciile marine din natură, iar efectele pe termen lung ale consumului de carne modificată genetic nu au fost suficient cercetate. Mai rău, avizul FDA pentru somonul mutant ar putea deschide drumul pentru o invazie de animale modificate genetic în toată lumea. Vă cerem să respingeți acest aviz.

Introdu adresa ta de e-mail:
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

Oprește atacul peștelui mutant!

Statele Unite sunt pe cale să servească lumii prima porție de carne modificată genetic: un somon mutant care ar putea nimici populațiile sălbatice de somon și afecta imprevizibil sănătatea oamenilor. Dar îi putem opri acum, înainte ca înspăimântătorul "Franken-fish", acest Frankenstein al peștilor, să ajungă în farfuriile noastre.

Noul somon creat în laborator crește de două ori mai repede decât cel adevărat și nici măcar oamenii de știință nu cunosc efectele pe termen lung pe care le poate avea asupra sănătății. Cu toate acestea este pe cale să primească avizul de aliment sigur pentru consum, pe baza studiilor plătite chiar de compania care a creat această creatură modificată genetic! Spre norocul nostru, SUA sunt obligate să consulte opinia publică înainte de a lua o decizie. O coaliție din ce în ce mai numeroasă formată din consumatori, ecologiști și pescari cere guvernului să lase baltă această afacere nocivă. Haideți să stârnim un val de suport global și să îi ajutăm să câștige.

Consultările au loc chiar acum și avem o șansă reală să scoatem peștii mutanți din meniu. Semnați mai jos pentru a opri avizul pentru Frankenfish și trimiteți mesajul mai departe. Când vom atinge un milion de semnături petiția noastră va fi trimisă oficial Agenției Americane pentru Alimente și Medicamente (FDA) pentru consultare.

Publicat pe

Spune-le şi prietenilor tăi