Actualizează-ți setările pentru cookie-uri pentru a folosi această opțiune.
Dă clic pe butonul 'Toate sunt permise' sau doar activează 'Cookie-uri de publicitate'
Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles

Stop fabricii de semințe mutante Monsanto

adresată Președintei Cristina Kirchner, primarului din Malvinas și autorităților din Córdoba:

În calitate de cetățeni globali, vă cerem să opriți planurile companiei Monsanto de a construi un laborator gigant de semințe modificate genetic în Córdoba și să consultați comunitatea locală pe acest subiect. Fabrica și pesticidele care urmează a fi folosite reprezintă un risc major pentru sănătatea populației locale, iar dreptul oamenilor de a decide ce fel de alimente sunt produse și consumate în comunitatea lor nu este respectat. Guvernul argentinian trebuie să se asigure că politicile prind organismele modificate genetic reflectă dorințele cetățenilor.

Introdu adresa ta de e-mail:
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

Stop fabricii de semințe mutante Monsanto

Monsanto își extinde controlul asupra întregii planete: o nouă fabrică-gigant de semințe modificate genetic urmează a fi construită în Argentina. Sofía Gatica și vecinii ei au avut curajul să protesteze împotriva acestor planuri; ca urmare, femeia a primit amenințări cu moartea și o bătaie cruntă. Pericolul e iminent. Haideți să fim alături de acești oameni curajoși și să oprim construirea fabricii!

Monsanto produce semințe modificate genetic, care sunt utilizate în combinație cu pesticide toxice pentru creearea ”monoculturilor” - plantații unde nimic altceva nu crește. Acest procedeu are un efect devastator asupra ecosistemelor terestre și se răpândește cu rapiditate pe tot globul. Iar una dintre cele mai mari fabrici de semințe modificate genetic din lume urmează să fie construită în Malvinas.

Îngrijorată că fabrica reprezintă un pericol pentru sănătate, Sofía s-a alăturat protestelor susținute de aproape 70% dintre locuitorii zonei. Dacă un milion dintre noi se vor alătura familiilor din Malvinas în următoarele 3 zile, vom aduce această problemă pe prima pagină a ziarelor locale și vom prezenta petiția noastră într-o campanie de publicitate, pentru a o convinge pe controversata președintă a Argentinei să închidă fabrica și să împiedice răspândirea agriculturii toxice susținute de Monsanto.
Publicat pe

Spune-le şi prietenilor tăi