Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Interziceți festivalul cărnii de câine din Yulin!

Petiție adresată Domnului Xi Jinping, Președintele Chinei, Domnului Chen Wu, Guvernatorul provinciei Guangxi și membrilor Consiliului de Stat al Chinei:

Introdu adresa ta de e-mail:
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

"Suntem șocați de abuzurile și consumul de carne de câine din cadrul festivalului din Yulin. În calitate de cetățeni ai lumii, vă cerem interzicerea lui imediată. Milioane de chinezi susțin implementarea unor legi care să oprească industria cărnii de câine. Ne alăturăm apelului lor pentru a opri acest comerț plin de cruzime."

Mai multe informații

Update 15 iunie 2017: DA!! În urma presiunilor majore din partea comunității Avaaz, a activiștilor locali și a altor grupuri, autoritățile din Yulin au interzis vânzarea de carne de câine la festivalul de anul acesta! Acum le revine autorităților din Yulin să se asigure că interdicția se aplică și că ea va deveni permanentă. Festivalul începe în doar câteva zile, așa că hai să continuăm să punem presiune ca să ne asigurăm că această practică oribilă va lua sfârșit odată pentru totdeauna!

Update 29 iunie 2016: Știri promițătoare!!! Autoritățile din Yulin și-au luat de curând angajamentul de a „lua măsuri imediate pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple.” />

Ar putea fi un pas imens înainte, dar evenimentul de anul acesta a avut totuși loc. Hai să continuăm să punem presiune până ce vom vedea că acest festival oribil este interzis odată pentru totdeauna! Semnați și dați vestea mai departe!

Pentru festivalul cărnii de câine din Yulin, unii câini sunt furați de la proprietarii lor și bătuți sau lăsați să sângereze până la moarte. Apoi sunt atârnați în cârlige, cu anusul tăiat și pielea jupuită, și vânduți pentru a fi mâncați.

Animalele mor în chinuri groaznice.

Conform unor cercetări recente, creierul câinilor e foarte asemănător cu cel uman în privința procesării emoțiilor - un aspect pe care posesorii și iubitorii de câini îl înțeleg foarte bine. Când vedem câinii așa cum sunt – ca pe niște ființe vii înzestrate cu gânduri și sentimente - torturile la care sunt supuși în cadrul acestui ”festival” devin impardonabile.

Mii de activiști chinezi și milioane de membri Avaaz au luat atitudine împotriva festivalului, iar autoritățile din Yulin și-au luat de curând angajamentul de a „lua măsuri imediate pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple.” Ar putea fi un pas imens înainte – hai să facem în continuare presiuni pentru transformarea promisiunii în realitate, și să oprim odată pentru totdeauna masacrul cățeilor!

Când petiția va avea suficiente semnături, Avaaz va cumpăra spațiu publicitar, va începe să colaboreze cu mai multe celebrități și va aduce această problemă pe prima pagină a ziarelor din toată lumea, până când autoritățile chineze ne vor asculta. Semnați acum petiția și trimiteți acest mesaj tuturor.

Spune-le şi prietenilor tăi