Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles

Veto Dilma!

adresată Preşedintei Dilma Rousseff:

Vă somăm să acţionați imediat pentru salvarea prețioasei păduri amazoniene, opunându-vă prin veto noii legi a codului forestier. Vă somăm totodată să înăspriți legile împotriva defrișărilor ilegale, prevenind astfel comiterea de viitoare crime și violențe asupra ecologiștilor și activiștilor implicați în protejarea pădurilor. Brazilia trebuie să devină un lider global în protejarea mediului. Acționați acum, cu hotărâre, pentru a proteja planeta pentru generațiile viitoare!

Introdu adresa ta de e-mail:
Adaugă-ți numărul dacă vrei să primești vești de la noi prin telefon sau prin mesaje text.
Blurb_global EnableJS
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

Congresul brazilian tocmai a votat o lege devastatoare care permite proprietarilor de terenuri să defrişeze suprafeţe enorme din pădurea amazoniană. În acest moment doar preşedinta Dilma mai poate opri această catastrofă.

Din fericire, timpul e de data asta de partea noastră -- în câteva săptămâni Dilma va fi gazda summitului Rio+20 dedicat dezvoltării durabile, cel mai important summit ecologist din lume, iar surse apropiate preşedintei spun că aceasta nu îşi poate permite să deschidă un asemenea eveniment în calitate de lider care a consimţit la distrugerea care a aprobat distrugerea celui mai bogat ecosistem al lumii. Dilma se confruntă şi în plan intern cu o presiuni uriaşe, în condiţiile în care 79% dintre brazilieni sunt împotriva noii legi. Haideţi să ni le alăturăm şi să înteţim presiunea la nivel global, penru a o forţa să extermine legea în locul pădurii .

Dilma poate lua o hotărâre în orice moment. Haideţi să o convingem acum să oprească legea prin veto. Foloseşte formularul din dreapta şi semnează petiţia urgentă pentru oprirea masacrului din pădurea amazoniană. Dacă ai semnat deja -- trimite asta prietenilor tăi .

* Avaaz își unește forțele cu Greenpeace, WWF și alte organizații braziliene importante pentru a amplifica impactul acestei campanii cruciale.
Publicat 9 May 2012

Spune-le şi prietenilor tăi

Copiază linkul acestei campanii pe IM, Skype sau postează-l: