Aslan Kral'ı ve Hayatın Çarkı'nı koru!
Disney CEO'su Robert Iger ve reklamlarında hayvan kullanan tüm şirketlerin liderlerine:
Dünyanın her yerinden, kaygılı yurttaşlar olarak sizden aslanları, filleri ve daha bir milyon türü yok olmaktan kurtarmak için verdiğiniz hibe miktarını artırmanızı istiyoruz. Hemen BM’nin Aslan Payı Fonu’na katılın ve şirketinizin hayvan içerikli reklam harcamalarının en az %0,5’ini koruma için ayırmayı taahhüt edin. Bu yolla, biyoçeşitlilik krizini hep birlikte alt edelim.
E-posta adresinizi yazın:
Son İmzalayanlar
Ama, BM’nin önderlik ettiği olağanüstü bir fikir bu hayvanları kurtaracak fonların bulunmasını sağlayabilir...
BM, bir MİLYAR dolardan fazla gişe yapan Aslan Kral filminin sahibi Disney gibi dev şirketlere, hayvanların kullanıldığı ilanlara harcadıkları paranın sadece ufak bir bölümünü yaban hayat projelerine vermeleri için bastırıyor. Çok büyük paralar harcadıkları için, verecekleri miktarla bu muazzam yaratıkların yok olmaktan kurtulmasına yardım edebilirler! Disney ilk adımı atarak liderlik ederse Netflix, Google ve daha birçok büyük reklamveren de onun izinden gidecektir.
Bugünlerde kampanyaya katılıp katılmayacaklarını tartışıyorlar -- Disney CEO’sunu ikna etmek için hemen çok büyük bir halk desteği oluşturalım ve BM’nin Eylül ayında açacağı resmi Aslan Payı kampanyasından hemen önce sosyal medya hesaplarını mesaj yağmuruna tutalım! Atacağınız her imza tehdit altındaki türler için binlerce doların elde edilmesini sağlayabilir.
Yayınlanma tarihi
Arkadaşlarına söyle