Devam ederek, Avaaz'ın verilerinizi nasıl kullanabileceğini ve güvenliğini nasıl sağladığını açıklayan Gizlilik Politikası nı kabul ediyorsunuz.
Anladım
İsrail’i olimpiyatlardan men edin

Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne :

E-posta Adresini Gir:
Devam ederek Avaaz'ın size e-posta göndermesini kabul ediyorsunuz. Verileriniz Avaaz Gizlilik Politikası ile korunuyor ve bu belgede verilerinizin nasıl kullanılabileceği açıklanıyor. Dilediğiniz zaman e-posta gönderi listesinden ayrılabilirsiniz.

Son İmzalayanlar

Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne :
"Dünyanın her yerinden yurttaşlar olarak sizden, hükümet Gazze’deki masum sivillere yönelik saldırılarını sonlandırıncaya kadar İsrail’i Olimpiyat Oyunlarından men etmenizi talep ediyoruz."
Önümüzdeki ay tüm dünyanın gözü Paris Olimpiyatlarında olacak.

Bizim gibi oyunları izlemeyi bekleyen 36 bin Gazzeli artık hayatta değil. Bir zamanlar olimpiyatlarda yarışmayı düşleyen çocukların uzuvları bedenlerinden koparıldı.

Bir şeyler değişmediği takdirde İsrailli atletler ülkeleri adına yarıştıkları sırada İsrail hükümeti Gazze’yi bombalamaya devam edecek: İsrail kısa süre önce savaşı yedi ay daha sürdürmeye niyetli olduğunu ilan etti.

Tüm dünya Olimpiyatlar için bir araya gelmişken, küresel topluluk olarak sivillerin toplu katliamına göz yummayı reddettiğimiz mesajını vermek için elimizde iyi bir fırsat var. İsrailli atletlerin tarafsız olarak, yani İsrail bayrağı altında olmadan yarışmalarının mümkün olacağı bir planın hazırlanması için baskılar artıyor.

Olimpiyat Komitesi 12 Haziran’da toplanıyor: bir milyon ses olalım ve İsrail hükümeti Apartheid rejimine son verip Filistinlilerin hayatlarına saldırmaktan vazgeçinceye kadar İsrail’in oyunlardan men edilmesini talep edelim!

Arkadaşlarına söyle