Devam ederek, Avaaz'ın verilerinizi nasıl kullanabileceğini ve güvenliğini nasıl sağladığını açıklayan Gizlilik Politikası nı kabul ediyorsunuz.
Anladım
Tamam

Şiddet Döngüsünü Kır: Yaptırım, Hemen Şimdi!

ABD Dışişleri Bakanı Blinken'e, dünyanın tüm Dışişleri Bakanlarına, Parlamenterlerine ve Devlet Başkanlarına:

Filistin halkına yapılan muamele, tüm dünyanın vicdanında kara bir leke haline geldi. Artık, Filistinlilere tam ve eşit haklar tanınana kadar İsrail ekonomisinin kilit sektörlerine yaptırım uygulanması için bütün dünyanın harekete geçmesinin vakti geldi. Sizi ahlaki liderlik yapmaya ve yaşamları kurtarmak için harekete geçmeye çağırıyoruz.

E-posta Adresini Gir:
Devam ederek Avaaz'ın size e-posta göndermesini kabul ediyorsunuz. Verileriniz Avaaz Gizlilik Politikası ile korunuyor ve bu belgede verilerinizin nasıl kullanılabileceği açıklanıyor. Dilediğiniz zaman e-posta gönderi listesinden ayrılabilirsiniz.

Son İmzalayanlar

Şiddet Döngüsünü Kır: Yaptırım, Hemen Şimdi!

İsrail ile Filistin tam ölçekli bir savaşın eşiğinde.

Bugüne dek en az 55 Filistinli çocuk sayısı öldürüldü. Anneler öldürüldü, yüzlerce kişi yaralandı.

Gerilim tırmanmaya devam ediyor. Hem de hızla.

Tüm bunlar İsrail’in Filistin’i yasadışı işgalinden ve onlarca yıldır Filistin halkına uyguladığı, kısa süre önce İnsan Hakları İzleme Örgütü’nün (Human Rights Watch) “insanlığa karşı işlenen suç” olarak tanımladığı şiddetli baskıdan kaynaklanıyor..

Her şey işgalle başladı ve çatışmalar ancak işgalin bitmesiyle son bulacak.

İsrail şiddet kullanarak Filistinlileri evlerinden barklarından ediyor, her gün masum insanları hedef gözetmeden topluca cezalandırıyor. Buna karşılık Hamas İsrail’e roketlerle saldırıyor; İsrail de Gazze’yi bombalıyor… Bu korkunç kısır döngüyü sona erdirmenin muhtemel tek yolu bu çatışmanın ekonomik maliyetini katlanılamayacak kadar yükseltmek.

Güney Afrika’da Apartheid’i sona erdiren bu olmuştu. İsrail işgalinin ve apartheid'in sona ermesine de bu yardımcı olabilir.

Hızla 3 milyon imzaya doğru ilerliyoruz. İsrail’e uluslararası hukuku çiğnediği ve insanlığa karşı suç işlediği için yaptırım uygulanması çağrımıza tek tıkla katıl. Bu çağrı bir dönüm noktası olsun.
Yayınlanma tarihi

Arkadaşlarına söyle