Devam ederek, Avaaz'ın verilerinizi nasıl kullanabileceğini ve güvenliğini nasıl sağladığını açıklayan Gizlilik Politikasını kabul ediyorsunuz.
Anladım
Tamam

Başbakan Cateriano: Sierra del Divisor'u kurtar

Peru Başbakanı Pedro Cateriano Bellido'nun dikkatine:

Dünya vatandaşları olarak, Amazon ormanlarının en değerli köşelerinden biri olan Sierra del Divisor'un korunması için yirmi yıl beklenmesinden endişeliyiz. Size, Sierra del Divisor'un hemen Milli Park ilan etmeniz için çağrıda bulunuyoruz.

E-posta Adresini Gir:
Üzgünüz, Avaaz dilekçeleri için tarayıcınızın javascript fonksiyonunun açık olması gerekiyor. Lütfen javascripti açın ve tekrar deneyin. (Javascripti nasıl açabileceğinize dair bilgiye buradan ulaşabilirsiniz).
Devam ederek Avaaz'ın size e-posta göndermesini kabul ediyorsunuz. Verileriniz Avaaz Gizlilik Politikası ile korunuyor ve bu belgede verilerinizin nasıl kullanılabileceği açıklanıyor. Dilediğiniz zaman e-posta gönderi listesinden ayrılabilirsiniz.

Son İmzalayanlar

Amazon yağmur ormanlarının en güzel ve ücra köşelerinden biri tehdit altında -- jaguarlara, pumalara ve son derece çeşitli flora ve faunaya ev sahipliği yapan geniş, el değmemiş alanlar, yasadışı koka yetiştiricileri ve keresteciler yüzünden yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Ama Peru Başbakanı tek bir kalem darbesiyle burayı Milli Park yaparak kurtarabilir.

Başbakan Cateriano an itibarıyla önünde bekleyen ve ormanın korunmasını sağlayacak yasa tasarısını imzalamayı değerlendirme aşamasında -- ama imzalamadığı her saat, bu kıymetli hazine yok oluyor. Eğer bu yasadışı yıkıma karşı durursa, bu önderliği, gezegeni koruma konusunda diğerlerine de ilham verebilecek ve nesiller boyu izinden gidilecek bir örnek oluşturacaktır. Bunun farkına varmasını sağlamak bizim elimizde.

Peru'daki aktivistlere göre, eğer Cateriano tüm dünyanın kendisini desteklediğini bilirse, bu, onun harekete geçmesi için itici bir güç olacak. Çevreciler ve yerli gruplar yirmi yıldır bu alanın korunması için lobi yapıyorlar. Bu çabaları son bir Avaaz hamlesiyle sonuçlandıralım. Dilekçeyi imzala. Avaaz dilekçeyi doğrudan Başbakanlığa iletecek.

Arkadaşlarına söyle

Kopyalamak İçin Tıklayın: