Amazon mucizesini mümkün kılan bu arıların sesleri ne yazık ki artık daha az duyuluyor çünkü bir yandan habitatları yok olurken bir yandan da pestisitlerle zehirlendiler.
Bugünlerde, Peru bu olağanüstü arıların ve doğanın kendisinin var olma ve gelişme haklarını hukuken tanıyarak tarih yazabilir. Bu haklar hem arıları hem de habitatlarını koruyabilecek.
Bu devrim başladı bile. Bir eyalette kısa süre önce bu çığır açan yasa geçti ve başkaları da aynı yoldan gidebilir. Şu anda yerli liderler bu talebi ormanın derinliklerinden Peru Kongresi’ne götürmek üzere harekete geçiyorlar. Biz de onlarla birlikte hareket edelim!
Yeterince imza topladığımızda yerli müttefiklerimiz seslerimizi doğrudan Peru’nun yasa koyucularına iletecekler – Amazon’un arılarının haklarını talep etmek için adınızı ekleyin!
─────────────────────────────
Bu kampanya aşağıdaki kuruluşlarla birlikte yürütülmektedir:
Arkadaşlarına söyle