Devam ederek, Avaaz'ın verilerinizi nasıl kullanabileceğini ve güvenliğini nasıl sağladığını açıklayan Gizlilik Politikasını kabul ediyorsunuz.
Anladım
Tamam

Suriye'nin Kayıplarını Kurtarın!

Hindistan, Brezilya, Güney Afrika, Kuveyt ve Katar ülke liderlerine:

Sizden, yaklaşık 3000 masum Suriyelinin kayıp edilmesiyle ilgili araştırma yapacak bir insan hakları heyetini Suriye'ye derhal göndermenizi ve bu uygulamanın sona erdirilmesi yönünde baskı yapmanızı talep ediyoruz. Katliamın sona ermesinin, mağdurlar ve aileleri için adalet sağlanmasının ve demokratik ve barışçıl bir gelecek için harekete geçmenin artık vaktidir.

E-posta Adresini Gir:
Üzgünüz, Avaaz dilekçeleri için tarayıcınızın javascript fonksiyonunun açık olması gerekiyor. Lütfen javascripti açın ve tekrar deneyin. (Javascripti nasıl açabileceğinize dair bilgiye buradan ulaşabilirsiniz).
Devam ederek Avaaz'ın size e-posta göndermesini kabul ediyorsunuz. Verileriniz Avaaz Gizlilik Politikası ile korunuyor ve bu belgede verilerinizin nasıl kullanılabileceği açıklanıyor. Dilediğiniz zaman e-posta gönderi listesinden ayrılabilirsiniz.

Son İmzalayanlar

Suriye güvenlik güçleri barışçıl bir gösteri sırasında Muntaha'nın 16 yasındaki oğlunu kaçırdı. Muntaha oğlunu bulmak için sekiz hafta tüm ülkeyi araştırdı -- aramaya devam ederse diğer oğlunun da kayıp edileceğine dair Suriye iktidarının uyarılarına kulak asmayarak devam etti. Acil eylemimiz hem oğluna hem de kayıp edilmiş binlerce Suriyeliye yardım edebilir.

Mart ayından bu yana yaklaşık 3000 kişi iktidar güçlerince yakalandı ve gizli hapishanelerde kayıp edildi. Uluslararası topluluk olanlarla ilgil itirazlarını dile getirdi ama bu saldırıların durması için pek bir şey yapmadı -- ama Hindistan, Brezilya ve Güney Afrika Suriye'yle yakın ilişkide olan ülkeler ve kayıpları bulmaları ve ailelerine kavuşturmaları için uluslararası bir insan hakları heyetinin ülkeye gitmesi için bastırabilirler.

Biz dünya çapında güçlü bir kitle olarak kilit liderleri uluslararası bir heyetin binlerce kayıpla ilgili araştırma yapmak üzere ülkeye gelmesine izin vermesi için Suriye'ye baskı yapmaları için zorlayabiliriz. Dilekçeyi imzalayın -- the Times of India, the Guardian, CNN ve Der Spiegel gibi dünya çapında önemli medya organları aracılığıyla dilekçemiz yerine ulaştırılacak.

Yayınlanma tarihi 27 Temmuz 2011

Arkadaşlarına söyle